WTF: Justin Bieber loopt al maanden met gezichtstattoo rond en niemand had het door

Print
WTF: Justin Bieber loopt al maanden met gezichtstattoo rond en niemand had het door

Foto: Photo News

He fooled us all: Justin Bieber loopt al maanden open en bloot met een nieuwe tattoo rond, op zijn gezicht dan nog wel. En ons oplettend oog, die had er helemaal niets van door. Huh?

Dat Justin Bieber niet schuwt van naald en inkt, dat weten we al langer, maar de zanger heeft zijn kleurplaat nog een beetje uitgebreid op een heel opvallende plek: zijn gezicht. Of je zou toch denken dat dat opvalt, want eigenlijk heeft hij die tattoo al sinds de zomer, maar niemand had dat door. De artiest die de tekening plaatste onthulde dat nu in een interview. 

"Hailey en Justin lieten samen een tattoo zetten. Die van Justin zit op zijn gezicht boven de wenkbrauw en houdt enkele kleine woordjes in. Ik heb er nog geen foto's van gezien, dus hij slaagt er in om het low-key te houden." vertelde tattoo-artist JonBoy aan Page Six TV. Fans gingen dus meteen alle foto's analyseren en kwamen er al snel achter dat er toch wel degelijk een tattoo aanwezig is.

Zelfs als je met een vergrootglas op je scherm zit te staren, is het nog altijd onduidelijk wat er precies staat geschreven. We zullen dus nog even het betere FBI-werk van de fans moeten afwachten. In de tussentijd kun je hieronder wel al z'n andere kunstwerkjes bewonderen.

Meer over Tatoeages

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video