Deze outfits zijn het bewijs dat je er goed kunt uitzien op skivakantie voor héél weinig geld

Staat er een skireis op de agenda, maar is sparen niet één van je vele verworven talenten en moet je dus de keuze maken tussen eten - in de ruime zin van het woord - of een nieuwe skigarderobe? Maak je geen zorgen, wij zorgen dat je alsnog stijlvol op de latten staat en dus niet voor de opties verwaaide Yeti of uitgemergelde Barbie moet gaan. Sexy skimonitor, here we come!
Print

Een skivakantie betekent niets als je niet kan genieten van de extracurriculaire activiteiten (lees: après-ski). Maar dat we eveneens ook stijlvol voor de dag willen komen is een heuse aanslag op onze bankrekening. Gelukkig kun je voor een skitterende skivakantie bij Lidl terecht. Niet om een voorraad ingevroren pizza’s en Perlenbacher pils in te slaan, maar om een ski-outfit te scoren voor nog geen honderd euro! Meer nog, koop je tussen 7 en 11 november een ski-jas en -broek (in de winkel), dan krijg je er nog eens vijf euro korting bovenop ook.

En we zouden JaniTV niet zijn als we je niet op goede weg zouden helpen, daarom stelden we al vijf outfits samen voor zowel vrouwen als mannen. Eén voor één Jani-proof, dat sowieso! Onze favoriet? Definitely de jas met print. Want opvallen op de piste is een goeie zaak, toch?

Rezen jouw wenkbrauwen ook even toen we Lidl en skicollectie in dezelfde zin gebruikten? Helemaal overbodig, want budgetmerken zoals Lidl hebben de klassiekers ondertussen bijgebeend en zetten zelf meer dan degelijke kwaliteit op de markt. Los daarvan, wie kan nu ‘nee’ zeggen tegen een skijas van 29,99 euro? Dus waar wacht je nog op?!SKITASTISCH!
Skireis in 't verschiet? Geniet dan van deze tijdelijke actie en scoor een volledige skioutfit in één van de Lidl-winkels of via lidl-shop.be voor een wel heel aardige prijs. Zowel vrouwen, heren als kinderen kunnen er terecht voor een volledige ski-uitrusting.