VIDEO: Zo reageerden Kardashians toen nieuws van bedrog Tristan binnenkwam

Print
Oh my god, drama alert! En hier smullen we allemaal van, want moest je de afgelopen maanden onder een steen hebben geleefd en het niet weten: Khloé Kardashian werd enkele dagen voor de bevalling van haar dochter bedrogen door vriendje Tristan Thompson. Tegen alle verwachtingen in werd dit ook allemaal vastgelegd op de camera's van de serie 'Keeping Up With The Kardashians'. En dat werd gisteren uitgezonden op televisie.

Het internet ontplofte zowaar toen de sappige beelden van Tristan Thompson uitlekten. Daarop was de basketbalster duidelijk in beeld en er was geen ontkomen aan: hij bedroog Khloé Kardashian. Dat allemaal terwijl ze hoogzwanger was van hun dochtertje True. Maar hoe beleefde de Kardashianzuster dat heftig moment?

Wel, ze kon - zoals gewoonlijk - rekenen op de steun van al haar zussen. Zij waren ook de eersten om de hele situatie te ontdekken en dat terwijl ze aan het filmen waren voor hun realityserie 'Keeping Up With The Kardashians'. Ze besloten dan ook om uit te zenden hoe het er achter de schermen aan toeging en hoe de familie zo'n crisissituatie aanpakt. Die beelden werden nu pas uitgezonden omdat de serie enkele maanden achterloopt.

En nu?

Het is allemaal nog een beetje onduidelijk: zijn de twee nog 'a thing' of niet? De geruchtenmolen draait op volle toeren als het op Khloé en Tristan aankomt. Alhoewel ze nog af en toe samen gespot worden, zou Khloé toch terug verhuizen naar Los Angeles, terwijl Tristan in Cleveland woont. Hmhm! Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video