Aha! Met deze simpele regeltjes vind jij de kleur lippenstift die het best bij jou past

Print
Aha! Met deze simpele regeltjes vind jij de kleur lippenstift die het best bij jou past

Foto: Instagram: lorealmakeup

Wil jij de finishing touch aan je outfit toevoegen, de aandacht van je wallen afleiden of ben je op een missie om te verleiden? We kunnen wel 1001 redenen verzinnen waarom een lippenstift onze perfecte partner in crime is. Al verloopt de zoektocht naar de best passende kleur niet altijd even feilloos. Geen paniek, wij gidsen je rechtstreeks naar de lippenstift die jou op de lippen geschreven staat. En dankzij de nieuwe Infaillible 24HR Lipsticks van L’Oréal Paris blijft die ook nog eens tot 24 uur lang zitten!

In de Infaillible lippenstiftcollectie - met 16 verschillende tinten, weliswaar - vind je niet enkel de kleur die jou laat stralen, dankzij het duo lipstick/balsem van L'Oréal Paris blijven je lippen 24 uur lang onberispelijk. Breng de kleur op je lippen aan, die door de hoge concentratie intense pigmenten de hele dag zichtbaar blijft. Werk af met de balsem, die verrijkt is met hyaluronzuur dat je lippen hydrateert, de kleur extra doet uitkomen en ervoor zorgt dat de lipstick nòg langer blijft zitten. Comfort verzekerd!

Lippenstift: check! Nu nog die perfecte kleur vinden…

 

HUIDTYPE

Om de best passende kleur lippenstift te vinden is het belangrijk te weten of jij in de categorie ‘koude’ of ‘warme’ teint valt. Hoe je dat te weten komt? Door de kleuren violet en oranje naast je huid te houden. De kleur die jouw gezicht het meest laat stralen bepaald wat voor type je bent. Is dat oranje, dan heb jij een warme huid met gele ondertoon. Laat violet jouw er het best uitzien, dan heeft jouw huid een roze ondertoon en pas jij het best met koude kleuren.

WARM HUIDTYPE: denk aan bruin, bordeaux, karamel, goud, oranje,…

 

KOUD HUIDTYPE: kies voor rood, beige, roze, koraal,…

 

HAARKLEUR

Je huid is niet het enige waar je rekening mee hoeft te houden als je op zoek bent naar de perfecte kleur lippenstift, je haar speelt natuurlijk ook een grote rol:

  • Licht haar: blijf weg van felle kleuren lippenstift (tenzij je door al dat bakken en braden in de zomer een mooi kleurtje gekregen hebt). Kleuren die jou laten stralen zijn nude en roze tinten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

 

  • Donker(blond) haar: simpel, ga voor donkere kleuren zoals donkerrood, bordeaux en roze.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


 

  • Rood haar: kleuren zoals brons, koper, bruin of oranje laten die warme gloed in je haar het best uitkomen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


 

  • Zwart haar: bij enorm donker haar passen bruine of bordeauxkleurige lippenstiften het best.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on

 

 

KLEDINGSTIJL

Last but not least om een passend kleur lippenstift te bepalen is natuurlijk jouw kledingstijl. Draag je lichte kleuren, breng dan geen al te zware lippenstift aan. Een zwarte outfit? Dan doet rood het ‘m altijd. Zie je door het bos de bomen niet meer? Pas dan gewoon dezelfde regels als hierboven toe op je outfit.

 

INFAILLIBLE 24H FRESH WEAR 

Wil jij je huid er even afgewerkt uit laten zien als je lippen? Probeer dan zeker L'Oréal's 'Infaillible 24h Fresh Wear'-foundation'. Zijn extreem krachtige formule biedt weerstand tegen de dagelijkse invloeden zoals vochtigheid en transpiratie, zodat je teint de hele dag onberispelijk blijft, zonder touch-ups. Bovendien is deze niet-vette foundation verrijkt met het hydraterende hyaluronzuur waardoor je huid soepel en zijdezacht blijft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) op

Longer… lighter … fresher!
Ontdek hier de vernieuwde Infaillible 24H foundation en lipstick.

 

"VAN TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE TOT BAANBREKENDE ANTI-AGING VERZORGING "