Toerist in eigen land: deze Pinterest perfect stulpjes in België zijn perfect voor een weekendje weg

Print
Toerist in eigen land: deze Pinterest perfect stulpjes in België zijn perfect voor een weekendje weg

Foto: Les Cabanes de Rensiwez

Geef jij je smartphone meer aandacht dan je vriend en is het hoog tijd even een 'break' in te lassen tussen jullie twee (de smartphone voor alle duidelijkheid)? Waarom dan niet een weekendje natuur inplannen? Ofcourse hebben wij zes stulpjes uitgekozen waar je wel moét een Instagramfoto van posten. Dus laat je bf nog één keer voor Insta hubby opdraaien en geniet voor de rest van de tijd alleen van de rust, elkaar en het gezang van de vogeltjes in plaats van dat geping van je gsm.

 

NUTCHEL - MAASEIK

Bij ‘Nutchel’ slaap je letterlijk tussen de bomen, maar in plaats van een tentje kun je de sterren tellen vanuit een Scandinavische boomhut. Geen betere manier om je onder te dompelen in de natuur. Wifi is er niet, en ook naar stopcontacten is het zoeken. Aan activiteiten daarentegen geen gebrek: zoek je limieten op in het adventure park, maak een wandeling met de paarden of speel met de konijnen in de buurt.
www.nutchel.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nutchel cabins ?? (@nutchel_cabins) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nutchel cabins ?? (@nutchel_cabins) op

 

 

SLOW CABINS - ANTWERPEN

Enkele dagen onthaasten kan ook in een ecologisch blokhutje in Wuustwezel. Midden in de natuur, met enkel de basisvoorzieningen en elkaars gezelschap. Meer heeft een mens niet nodig om te genieten, toch?
www.slowcabins.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ASKET (@asket) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Laura (@jewelryandparmesan) op

 


CHAMBRES DE CHARME BOIS BRÛLE – TROU DE BRA

Op de flanken van de bosrijke heuvels van Trou de Bra, zo’n vijftig kilometer ten zuiden van Luik, ligt Chambres de Charme ‘Bois Brulé’. Wanneer je klaar bent met naar het prachtige uitzicht van deze blokhutten te staren, kun je de natuur intrekken. Huur een fiets voor een democratische prijs of laat je voeten het werk doen. ’s Avonds laat je Netflix eens voor wat het is en dommel je in onder de sterrenhemel.
www.boisbrule.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elodie ???? (@elodewaele) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marjolijn Venderbosch (@lijner) op

 

 

AU BORD DE LA SOURCE – ANNABELLE - SOY

Niet zo ver van Durbuy staat een gerestaureerde woonwagen die de naam Annabelle kreeg. Wie z’n Instagramfeed een upgrade wil geven is hier sowieso aan het juiste adres, want de woonwagen lijkt rechtstreeks uit een Disney-film gerold te komen. En dan hebben we het nog niet over de charmante inrichting ervan gehad. Ware het niet van het aangelegde terras zouden we ‘m zo achter onze Fiat 500 hangen!
www.auborddelasource.be

 

LES CABANES DE RENSIWEZ - LUXEMBURG

Cocoonen in de ruimste zin van het woord doe je in ‘Les Cabanes de Rensiwez’. Ben je klaar met kiekjes maken van deze prachtige hutjes, dan kun je buiten plaatsnemen in Noors bad. – Vergeet dat glas wijn niet! – Honger? Dan bestel je via de receptie of app een menu van de plaatselijke traiteur, of laat je een barbecue samenstellen. De avond breng je vervolgens door op een schapenvelletje voor de open hard. Kan het nog idyllischer?
www.lescabanesderensiwez.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ?? Les Cabanes de Rensiwez ?? (@les_cabanes_de_rensiwez) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ?? Les Cabanes de Rensiwez ?? (@les_cabanes_de_rensiwez) op

 

 

AQUALODGE - MAREDSOUS

Dat je niet ver hoeft te reizen voor een romantisch weekendje weg bewijst ook AquaLodge. Aan de oever van de Molignée rivier in de buurt van Maredsous staan zes kleine lodges rond een vijver. Gezelligheid staat voorop, maar ook aan luxe werd heel wat aandacht besteed. Huur een fiets om de prachtige regio te verkennen en boek ’s avonds een massage. Dit is glamping op z’n best.
www.aqualodge.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AquaLodge - Hôtel insolite (@aqualodge) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AquaLodge - Hôtel insolite (@aqualodge) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video