Dyson doet het opnieuw: internet is lyrisch over de nieuwe Airwrap om je haar te krullen zonder extreme hitte

Print
Dyson doet het opnieuw: internet is lyrisch over de nieuwe Airwrap om je haar te krullen zonder extreme hitte

Foto: Instagram: gabrielagrechi_

Laat het maar aan de slimmeriken van Dyson over om weer met een product op de markt te komen waar monden van openvallen. En voor de tweede keer op een rij zijn het niet de poetsgrage huisvrouwen en -mannen die vreugdesprongetjes maken omwille van een nieuwe supersonische stofzuiger, maar de fashionista’s met een voorliefde voor haarstyling. Yep, Dyson maakt z’n territorium in de beautywereld opnieuw wat groter, en dat doen ze met een krultang die wel iets heel speciaal kan…

Je kende Dyson waarschijnlijk wel al van de hebberigmakende stofzuigers – ja, stofzuigers kunnen hebberigmakend zijn – en sinds vorig jaar ook door de Supersonic haardroger die de beautywereld op z’n kop zette. Maar ook dit jaar is James Dyson druk in de weer geweest. Het resultaat: Dyson Airwrap, een krultang die alle andere stijltangen ver achter zich laat omwille van z’n haarvriendelijke technologie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beauty By Emily (@beautybyemily__x) op

 

 

MINDBLOWING (pun intented)

Wil je onze onverdeelde aandacht, dan hoef je maar te beginnen over hoe je je haar kan krullen zonder extreme hitte. Toevallig de keywoorden als het om de Dyson Airwrap gaat. Het vergde zes jaar en 230 productieve werknemers, maar de haarkruller mag er wezen. Helemaal anders dan wat we gewoon zijn, werkt de Airwrap het best op nat haar. Meer nog, want om een krul in je haar te leggen wordt een lok rond de tang gezogen. Yep, gezogen!

Hoe dat kan? De lucht die door de zes langwerpige spleten – door speciaal gevormde panelen - naar buiten wordt gedrukt creëert het Coanda-effect. Dat wil zeggen dat niet in een rechte lijn blaast, maar rond het opzetstuk blijft draaien. Haar wordt in dezelfde richting meegenomen waardoor het lijkt dat je lok aan het opzetstuk gezogen wordt.

 

 

MINDER SCHADE VOOR JE HAAR

Omdat je je lokken met de Airwrap-styler niet eerst droog hoeft te föhnen, ben je veel sneller klaar in de ochtend en breng je geen schade toe aan je haar door extreme hitte te gebruiken. Daarbovenop zijn er tal van verschillende opzetstukken beschikbaar waardoor je in een handomdraai prachtige beachwaves, krullen of net een steil kapsel kunt bekomen.

Minder leuk is het prijskaartje van dit vernuft, want voor de hele shabang – Airwrap plus alle opzetstukken – betaal je 499,99 euro. Maar hé, is het niet bijna kerst en ben jij dit jaar wel niet héél braaf geweest? *wink wink*

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A completely new way to curl - with no extreme heat. #Dysonairwrap #Dysonhair #Howto

Een bericht gedeeld door Dyson Hair (@dysonhair) op

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video