It’s getting hot in here! 17 hete mannen die hun shirt uittrekken zodat jij geen kou lijdt

De temperaturen nemen deze week een duik naar beneden en ook Frank Deboosere voorspelt niet veel goeds. Yep, winter’s coming! Maar geen paniek, want terwijl jij aan laagjesmanagement in je garderobe deed, gingen wij op zoek naar gifjes van mannen die net het tegenovergestelde doen (lees: uit de kleren gaan). Kwestie dat jullie het lekker warm krijgen en niet naar 'fleecekes' grijpen, want we weten allemaal wat Jani daarvan denkt. Als collega’s je vragen waarom jij morgen in een topje op het werk arriveert, stuur ze dan gerust deze link door! En hé, heb je thuis zelf een degelijk exemplaar rondlopen, lees hieronder dan zeker verder want Lidl heeft het perfecte accessoire om jouw vriend ook aan het werk te zetten. *wink wink*
Print

Gifjes kijken, tot daar. Maar heb jij de real deal in huis, waarom dan die fantasie niet in realiteit omzetten? Wat dacht je van een sexy klusjesman? Een gescheurde jeansbroek zoals Jamie Dornan in ‘Fifty Shades of Grey’ en een sweater die je voor al 17,99 euro al kan scoren bij Lidl. Handig aan deze sweater is dat je vriend ‘m heel speels kan openritsen en dus niet keer op keer een T-shirt aan flarden moet scheuren.

Nog leuker: voor een ander rollenspel kun je de trui ook binnenstebuiten aantrekken. En hé, wil je je boyfriend echt aan het klussen zetten – al dan niet met happy ending – dan is deze sweater geschikte workwear.  


SWEATER VOOR HEREN
Staan er jullie wat klusjes op te wachten de komende maanden? Geniet dan van deze tijdelijke actie en scoor deze omkeerbare sweater voor 17,99 euro in de dichtstbijzijnde Lidl-winkel of op lidl-shop.be.