Aangeboden door Braun

Strijktips van Jani & Sien voor moeilijke kreuken

Als het weer herfstig en fris wordt, is het tijd om je warme truien en jassen boven te halen. Maar hoe hou je die dikkere stofjes kreukvrij? Sien en Jani weten zoals altijd raad. Meer nog: Sien staat te springen om de strijkkunsten van haar nieuwste aanwinst te demonstreren: de Braun CareStyle 7 Pro stoomgenerator. “Ik ben er zo blij mee”, glundert ze. Hij is super.”
Dossier aangeboden door Braun.

Stoom verwijdert alle kreuken
Julie komt van de fitness en trotseerde net een regenbui. Haar favoriete jeansjasje heeft ze snel in haar tas gepropt waardoor die nu vol kreuken zit. Een kolfje naar Siens hand, die staat te popelen om haar nieuwe Braun CareStyle 7 Pro stoomgenerator los te laten op de kreuken. “Hoe meer kreuken, hoe liever”, verheugt ze zich. “Met mijn stoomgenerator krijg ik ze er zo uit. De stoom is heel krachtig en tegelijk glijdt de strijkzool superlicht over de stof. Dat komt doordat de stoomgenerator - in tegenstelling tot een gewoon stoomstrijkijzer - een apart waterreservoir heeft. Daardoor gaat het strijken veel makkelijker.”

Extra stoomkracht voor dikkere stoffen
“En - niet vergeten - hij heeft ook een turbo-instelling”, weet Jani. Die creëert extra stoom voor dikkere stoffen zoals jeans, katoenen sweaters, … of voor kledij die heel erg gekreukt is, zoals het  jeansvest van Julie. De krachtige Braun CareStyle 7 Pro stoomgenerator glijdt er vlot overheen en doet de kreuken verdwijnen als sneeuw voor de zon. “Indrukwekkend”, vindt Jani. “Kan je die turboknop misschien ook gebruiken voor de rimpels in m’n gezicht?”

Strijk over de knopen heen
“Wist je trouwens dat ik ook sportief ben”, lacht Sien. “Ik ga snowboarden.” Julie en Jani kijken haar ongelovig aan. Ze heeft het natuurlijk niet over freestylen in de sneeuw, maar over haar gloednieuwe stoomgenerator. Die heeft namelijk een speciale strijkzool, die is geïnspireerd is op de vorm van een snowboard. Achteraan is hij afgerond, zodat je achterwaarts over knopen, ritsen, zakken en andere hindernissen heen kan strijken. Niets houdt je nog tegen, je wint dus tijd doordat je je kleding niet moet verleggen. Sien: “Kijk, ik laat mijn strijkijzer achterwaarts over de knopen glijden. En dat zonder mijn strijkzool op te tillen. Zie je hoe vlot dat gaat, en alle kreuken zijn weg. Achterwaarts snowboarden, dat is supermakkelijk!”

Op zoek naar verrassende strijktips of jouw stoomgenerator op maat? Ontdek de Braun CareStyle 7 Pro en Braun CareStyle Compact.

 
Welke Braun stoomgenerator past bij jou?
Ontdek het hier.