Waarom alle vrouwen in de fitness een mooiere kont lijken te hebben? Simpel: deze broek

Print
Waarom alle vrouwen in de fitness een mooiere kont lijken te hebben? Simpel: deze broek

Foto: GymShark

De fitness is een onzekere plaats voor heel wat vrouwen. Het is al moeilijk genoeg om op een subtiele manier naar het plaatje op een toestel te proberen staren om uit te dokteren hoe dat ding in godsnaam werkt, laat staan dat je ook nog eens omringd wordt door vrouwen die 24/7 in deze ruimte lijken door te brengen. Of weten die laatste gewoon goed waar te shoppen? Wij vonden de reden waarom er zoveel ‘peach perfect booties’ in een fitnesszaal te spotten zijn, en het draait allemaal om één bepaalde sportlegging!

Je kent het wel: jij zit afgepeigerd op een toestel en probeert met alle kracht die je hebt vijf kilo omhoog te krijgen tot er plots een fitness babe, inclusief kont om ‘U’ tegen te zeggen, voor je neus begint te squatten. Staar de volgende keer gerust nog wat meer naar haar derrière, want wij durven te wedden dat je aan de zijkant het woordje ‘GymShark’ zal kunnen lezen.

En dat, liefste ladies, is het merk die jou binnenkort een boost zelfvertrouwen van jewelste zal bezorgen! Hoewel GymShark in het algemeen bekend is om z’n sportleggings, gaat het hier in bijzonder om de ‘high waisted’-varianten. De hoge taille broek doet dienst al ideale tummy tuck en creëert tegelijkertijd een wespentaille.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gymshark (@gymshark) op

 

Dat ook je kont er goed uitziet in deze leggings komt door de body contouring die in het ontwerp van de broek verwerkt zit. Bij sommige exemplaren mag je ondergoed zelfs achterwege laten, en zit er een broekje in de legging verwerkt om zo een nog beter effect te bekomen.

Wat zo’n kontlegging nu kost horen we je denken. Wees gerust, je zal niet omver vallen van de prijs, want voor een sportbroek betaal je om en rond de vijftig euro. Het goed gevoel krijg je er gratis en voor niets bij!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gymshark (@gymshark) op

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gymshark (@gymshark) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video