The end of an era: Laurentine Van Landeghem neemt een nieuwe start en geeft fakkel door aan ZEB

Print
Word is out! Met klamme handjes kondigde Laurentine Van Landeghem deze middag aan dat ze afscheid neemt van ‘Clouds Of Fashion’ in z’n huidige vorm. Deze power lady realiseerde op haar 26ste waar anderen hun hele carrière over doen. Tijd om wat gas terug te nemen en nieuwe dromen waar te maken, dus geeft Laurentine het stokje door aan modeketen ZEB.

“Wat doe je dan als je op je 25 jaar ineens beseft dat al je dromen al zijn uitgekomen?”, schrijft Laurentine in haar blogpost. Wat ooit begon met een modeblog groeide uit tot een klein imperium aan winkels en een boek als kers op de taart. Om nog maar te zwijgen over de trouwe community die ze creëerde en events die ze organiseerde. Al verliep het afgelopen jaar voor de Antwerpse met heel wat ups & downs. “Ik begon te voelen dat ik niet meer zo snel mee kon hollen”, vervolgt ze op de nieuwe cloudcatcher.be.

“Ik had ‘high’ na ‘high’ nagestreefd. Wanneer ik een idee had werkte ik heel hard met al mijn energie om dit om te zetten naar realiteit. Het behalen van een ‘goal’ gaf me altijd genoeg ‘voeding’ om weer even verder te doen. Maar plots had ik geen ideeën meer. Ik wist niet wat ik nog wou voor Clouds of Fashion. Ik kon nog meer winkels openen en de webshop verbeteren, maar dat prikkelde me niet echt. Het voelde niet meer als ‘dromen’ die ik écht wou realiseren. Het enige wat me nog héél tof leek was van Clouds of Fashion een brand maken met eigen exclusieve collectie.”

En zoals we Laurentine kennen, voegt ze wel degelijk daad bij woord. Ze geeft de fakkel door aan ZEB, zodat fashion fans de kledij kunnen blijven shoppen in één van de maar liefst 68 vestigingen en creëert zo de tijd om te doen wat ze altijd wou: een collectie ontwerpen. Die zal in het voorjaar van 2019 exclusief te koop zijn bij ZEB.

Dit alles betekent wel dat de COF-winkels in Antwerpen en Gent binnenkort hun deuren sluiten. Maar niet getreurd, want diezelfde winkels organiseren vanaf zaterdag 27 oktober een gigantische stocksale.

Wij wensen Laurentine, wolk van een mens, alle succes toe!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video