Dit detail verklapt binnen 30 seconden of je date een keeper is

Print
Dit detail verklapt binnen 30 seconden of je date een keeper is

Foto: Shutterstock

Het is soms wel echt een sprong in het diepe, zo op date gaan met iemand die je niet kent. Via social media kan iemand wel de perfecte uitstraling hebben, maar je leert een persoon pas echt kennen in real life. Maar eigenlijk kun je op date al vrij snel weten of je een goede vis hebt gevangen.

Je kent het wel: wekenlang met die ene persoon WhatsAppen, FaceTimen en elkaar taggen in grappige foto's. Maar ooit moet het dan toch eens komen van die eerste date, want hoe goed ken je een persoon zonder met elkaar af te spreken? En hoe weet je meteen of die persoon wel een goeike is?

Eigenlijk is daar een eenvoudig 'trucje' voor waarmee je dat meestal binnen de 30 seconden te weten kan komen. Als je op restaurant afspreekt of in een café, let dan op zijn gedrag naar het personeel toe. Denk aan de 'magisch woorden' die je ouders je hebben aangeleerd: alsjeblieft en dankjewel. 

Neemt de ober jullie bestelling op en zegt hij 'alsjeblieft'? En als hij zijn cola krijgt, komt er 'dankjewel' uit? Met andere woorden: respecteert je date het personeel? Het klinkt vanzelfsprekend, maar het zou je nog kunnen verrassen wanneer je erop gaat latten. Als er op het einde een fooi op tafel ligt weet je het zeker: hiermee kan jij aan de slag!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video