Het is officieel: Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwd

Print
Het is officieel: Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn getrouwd

Foto: Photo News

Na alle geruchten is het eindelijk officieel: Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn man en vrouw! Dat bevestigden de tortelduifjes aan een fan.

Kort nadat Bieber zijn relatie met Selena Gomez verbrak, werd hij samen met Hailey Baldwin gespot. Hij liet er geen gras over groeien en vroeg Hailey meteen ten huwelijk. Zo geraakte de geruchtenmolen op gang en vroeg iedereen zich af wanneer de twee zouden trouwen. 

Nadat Hailey met een gigantische steen aan haar vinger werd gespot, dachten heel wat mensen dat het koppel elkaar het ja-woord al hadden gegeven. Aangezien Justin niet echt staat te springen om zijn leven publiek te maken, was het wachten op officiële bevestiging. Tot een fan die naast Justin en Hailey zat op restaurant de vraag stelde en tot haar eigen verrassing ook antwoord kreeg.

"Ik vroeg ze of ze al getrouwd zijn en ze zeiden in koor: ja!" vertelde Nona, de nieuwsgierige fan, aan Us Weekly. "Ze waren allebei heel blij en lief. Hij zei dat ze zijn engel is. Ze waren echt schattig samen!".

Eerder deze week werd het celebritykoppel nog gespot op huizenjacht. Zo gingen ze kijken naar het huis waar Demi Lovato gevonden werd na een drugsoverdosis dat nu te koop staat.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video