Oh no! Netflix-serie 'Orange Is The New Black' eindigt in 2019

Oh no! Netflix-serie 'Orange Is The New Black' eindigt in 2019

Foto: Netflix

We leerden ze zo'n vijf jaar geleden kennen, Piper en haar vriendinnen uit 'Orange Is The New Black'. Sneller dan we gedacht hadden is het alweer tijd om afscheid te nemen, want Netflix kondigde aan dat het laatste seizoen in 2019 zal uitkomen.

We moeten het toegeven: de magie is er ondertussen in seizoen 6 al een beetje af. Toch is 'Orange Is The New Black' nog steeds immens populair. Na de première in 2013 kwamen de dames in oranje gevangenispakjes in de spotlight te staan en was iedereen erover bezig. De serie weet dan ook gevoelige onderwerpen aan te snijden en deinst niet terug om politieke standpunten in te nemen.

Nu vinden de makers dat het wel genoeg is geweest en daarom zal het zevende seizoen dat in 2019 uitkomt ook het laatste zijn. Dat kondigt de cast zelf ook aan in een emotioneel filmpje, waarin ze vertellen hoe dankbaar ze zijn voor de hele ervaring. We zijn in ieder geval heel benieuwd wat ze voor ons in petto hebben en hoe het verhaal eindigt. We're going to miss you, ladies!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video