Dag van de Belgische Mode: dit zijn onze favoriete items van eigen bodem

Vandaag is het bij JaniTV misschien wel de belangrijkste feestdag van het jaar, namelijk Dag van de Belgische Mode! Een dag die we als trouwe fans van modegoeroe Jani niet zomaar kunnen laten passeren natuurlijk. Wat is nu precies de bedoeling van deze dag en hoe kan je zelf meevieren? Scrol even verder en we leggen het je uit. Ondertussen al inspiratie opdoen of gaan shoppen voor de gelegenheid? Bekijk dan zeker onze favoriete Belgische merken en enkele van hun mooiste items!
Print

#ikkoopbelgisch

Al drie jaar op een rij bundelt de Belgische modesector zijn krachten om de Dag van de Belgische Mode te vieren. Deze dag is een fantastisch initiatief van Belmodo met de bedoeling om iedereen in België aan te moedigen om de mode van eigen bodem in de kijker te zetten. Het gaat er vandaag dus om om je liefde voor Belgische mode te delen op sociale media. Denk aan het sharen van een foto van jezelf, je vrienden of je kinderen in Belgische mode. Dat kan op Instagram, InstaStories, Twitter of Facebook. Vergeet ook zeker de hashtags #ikkoopbelgisch en #dagvandebelgischemode niet te gebruiken!

Doel?

Het is de bedoeling dat elke fashion lover vandaag zijn of haar favoriete Belgische merken extra in de spotlights zet. Verder draagt deze dag bij tot de naamsbekendheid van de Belgische modesector. Vandaag staat speciaal in teken van de consument bewust maken van onze uitmuntende Belgische kwaliteit en unieke stijl, met uiteindelijke doel om iedereen aan te sporen om lokaal te shoppen!

Let's celebrate!

Wil je graag meevieren, meeshoppen of gewoon onze prachtige modelabels eren? Share dan zeker jouw liefde voor Belgische mode op social media! En don't forget: #ikkoopbelgisch #dagvandebelgischemode

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A lovely look for the Belgian Fashion Days ?? #dagvandebelgischemode

Een bericht gedeeld door wearable stories (@wearable.stories) op

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video