Must see! 'A Dog's Way Home' verovert de harten van elke dierenvriend

Print
Vergeet romantische komedies en op Shakespeare geïnspireerde kaskrakers, echte liefdesscenario’s vind je tussen de dierenfilms. Of zeggen de tranen die tijdens zo’n film vloeien niet genoeg misschien? – Remember ‘Hachi’? – Voor z’n nieuwste realisatie richt Sony Pictures zijn pijlen dan ook op dierenvrienden. Met 'A Dog's Way Home', gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur W. Bruce Cameron, verovert het productiehuis de harten van groot en klein. Met als leuk extraatje dat het baasje van de hond, die de hoofdrol speelt, er wel héél leuk uitziet. Kijk maar!

'A Dog's Way Home' vertelt het hartverwarmende verhaal van Bella, een hond die gescheiden wordt van haar baasje en een 400 km-lange reis tegemoet gaat om haar geliefde human, de geneeskundestudent Lucas (Jonah Hauer-King), terug te vinden. Tijdens de zoektocht naar haar beste vriend, komt Bella heel wat figuren tegen, waaronder een verweesde bergleeuw en een dakloze veteraan, wiens harten ze steeds weet te stelen.

Kun je niet wachten om een movie night met je trouwe viervoeter in te lassen? Omcirkel dan alvast 31 januari in je agenda, want dan verschijnt de film op het grote scherm.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video