Hollywoodhuwelijk in aantocht: Lady Gaga is verloofd

Print
Hollywoodhuwelijk in aantocht: Lady Gaga is verloofd

Foto: Photo News

Ring the weddingbells! Superster Lady Gaga kreeg een gigantische diamant rond haar ringvinger geschoven. Dat liet ze subtiel vallen tijdens een toespraak voor Elle magazine.

Een jaar geleden al ging het gerucht rond dat Lady Gaga en boyfriend Christian Carino, een celebrity manager, verloofd zouden zijn. Ze werd later dan ook gespot met een ring rond haar vinger, maar officieel kwam er geen bevestiging van de verloving. Het koppel slaagde er dan ook in om hun relatie op de achtergrond te houden, ondanks Gaga's sterrenstatus. Bijvoorbeeld op de première van haar film 'A Star Is Born' bleef Christian geduldig in de achtergrond wachten. Sommigen dachten zelfs dat hij haar bodyguard was.

Tijdens een emotionele speech op een evenement van Elle magazine waar Gaga gevierd werd, versprak ze zich door haar 'verloofde' te bedanken. Dat, of het was een subtiele manier om het nieuws bekend te maken. Deze keer geen Bad Romance dus! We kunnen in ieder geval niet wachten op het huwelijk want daar verwachten we héél wat van. Proficiat Gaga!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video