GESPOT: Meghan Markle pronkt met babybuikje tijdens bezoek aan Australië

Print
GESPOT: Meghan Markle pronkt met babybuikje tijdens bezoek aan Australië

Foto: PhotoNews

Geen wijde topjes of allesverhullende jassen meer voor de Duchess van Sussex. Gisteren werd bekendgemaakt dat Meghan Markle en prins Harry hun eerste kindje verwachten. Het koppel zelf was volop hun koninklijke verplichtingen aan het volbrengen toen het nieuws de wereld werd ingestuurd. Het was dan ook tijdens dat bezoek aan Australië dat Meghan een eerste glimp van haar babybuikje toonde in een strakke jurk.


Voor een ontmoeting met de gouverneur-generaal van Australië, Peter Cosgrove, en zijn vrouw zag de hertogin er zoals gewoonlijk uit om door een ringetje te halen. Ze maakte haar entree in een witte aansluitende jurk van Australisch ontwerpster Karen Gee, die de toepasselijke naam ‘blessed’ kreeg, en een lange beige trenchcoat. Al had natuurlijk iedereen oog voor wat er zich onder haar outfit afspeelde. Toen Meghan in profiel stond, was er een duidelijke welving te spotten.


Wat maar weinigen opviel, is dat Meghan tijdens haar eerste publieke verschijning na de bekendmaking van haar zwangerschap ook een mooi eerbetoon bracht aan Harry’s moeder prinses Diana. Ze droeg een paar vlinderoorbellen en een armband die ooit van Lady Di waren.

(Bron beeld: feeling.be)

 

 

Meer over baby

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video