OMG: Ariana Grande en Pete Davidson breken verloving af

Print
OMG: Ariana Grande en Pete Davidson breken verloving af

Foto: Photo News

Het was eerder dit jaar nog groot nieuws toen zangeres Ariana Grande aankondigde dat ze verloofd is met acteur Pete Davidson. Volgens verschillende bronnen zou het koppel nu echter een punt hebben gezet achter de relatie.

In mei maakten Ariana Grande en Pete Davidson bekend dat ze verloofd waren, enkele weken nadat ze voor het eerst waren beginnen te daten. Pijlsnel dus, ook al hielden de twee vol dat het helemaal goed zat tussen hun en dat ze ervan overtuigd waren dat het zou lukken.

Afgelopen weekend zou het koppel er dan toch een punt hebben achter gezet. Het zou voor beide partijen niet het juiste moment zijn om in een relatie te zitten. Alhoewel ze nog steeds van elkaar houden, zijn er geen romantische gevoelens meer.

Grande kreeg het de laatste tijd dan ook zwaar te verduren. In 2017 werd er een aanslag gepleegd tijdens haar concert in Manchester. In september dit jaar moest ze dan nog haar ex-vriend Mac Miller afgeven nadat die stierf aan een overdosis. Mogelijk ligt dat mee aan de basis van de breuk tussen Grande en Davidson.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video