How to business stap 5: Laurentine geeft tips en tricks voor startende ondernemers

Print
Boss lady Laurentine Van Landeghem is een echte allrounder. Met haar business concept 'Clouds of Fashion' heeft ze maar liefst vier kledingzaken op haar naam staan. Daarnaast is ze ook een fervent Instagrammer, heeft ze haar eigen YouTube-kanaal én mag ze zich trotse eigenaar van het boek 'From Blog To Brand' noemen. Ondernemen heeft deze ambitieuze blondine dus helemaal onder de knie. Speel je zelf ook met het idee om iets te starten? Bekijk dan zeker deze 'How to business'-vlogs.

<<< STAP 1: OPSTELLEN VAN EEN BUSINESSPLAN >>>

<<< STAP 2: VAN PLAN TOT BUSINESS >>>

<<< STAP 3: BUILDING A BRAND >>>

<<< STAP 4: THE POWER OF SOCIAL MEDIA >>>

STAP 5: TIPS & TRICKS

Onderschat niet het opbouwen van een goed netwerk. Ondernemers kunnen vaak veel voor elkaar betekenen. Durf kennis delen en je krijgt er zeker informatie voor terug. 

Maar hoe bouw je dit netwerk op? Ik vind dat je dit altijd en overal kan doen.

  • (netwerk)events
  • feestjes
  • social media
  • alle andere plaatsen

Vergeet vooral niet visitekaartjes mee te brengen. En dan heb je - of course - LinkedIn! Maak connecties met mensen, daar dient het voor. Vergeet ook na netwerkevents of een kennismaking met iemand, hem of haar niet toe te voegen hierop.

Verder is focus heel belangrijk en dat je je goed laat begeleiden. Een coach lijkt een dure investering, maar zie het ook vooral als een investering in de zaak én jezelf.

Last but not least: clear your mind. Vergeet niet dat jij de draaiende motor bent van je zaak. Als je geen ruimte maakt voor ontspanning, valt die stil.

Voila, hopelijk hebben jullie wat bijgeleerd en zijn jullie klaar om jullie eigen zaak te starten! Veel succes!

xoxo,

Laurentine

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video