Halleluja! Dit apparaatje doet je menstruatiepijn verdwijnen en de reviews zijn o zo positief

Print
Halleluja! Dit apparaatje doet je menstruatiepijn verdwijnen en de reviews zijn o zo positief

Foto: Livia

Wanneer Moeder Natuur haar maandelijkse entree maakt, grijpen heel wat vrouwen naar pijnstillers of moeten ze in het ergste geval hun plannen afzeggen omdat Mike Tyson de match van z’n leven speelt in hun onderbuik. Speciaal voor Wereldpijndag gingen wij dan ook op zoek naar de heilige graal om van menstruatiepijn af te geraken zonder het medicijnenkastje in te moeten duiken. En goed nieuws, die vonden we!

Maak kennis met Livia, de stopknop voor menstruatiepijn. Dat mag je redelijk letterlijk nemen, want Livia is een apparaatje dat aan de hand van kleine stroomimpulsen jouw zenuwen als het ware ‘bezighoudt’ zodat ze geen pijnsignalen meer naar je hersenen kunnen sturen. Haal nu niet meteen Frankenstein-taferelen in je hoofd, want dat is het allerminst. Meer nog, de reviews zijn één en al positief!


“Eenvoudig in gebruik, discreet en esthetisch, ik neem het overal mee! Sinds ik Livia gebruik, heb ik geen geneesmiddelen meer nodig en kan ik mij ‘s avonds en tijdens het sporten volledig uitleven zonder pijn. Dit toestel is goud waard!”

Marion Hilpert, verpleegster in het Centre Hospitalier Broussais in St-Malo

Maar misschien moeten we je toch eerst even geruststellen wat die stroomimpulsen betreft. Livia zendt via elektroden die je op je onderbuik moet plakken elektrostimulatie uit naar je zenuwen zodat de ‘pijnboodschap’ niet tot bij je hersenen raakt. Veel vrouwen beschrijven de impulsen als een zacht kietelend gevoel. Het resultaat: de pijn wordt zo goed als onmiddellijk en zonder geneesmiddelen verlicht. Meer dan de helft van de vrouwen die deelnamen aan een klinische studie verklaarden zelfs dat de pijn helemaal verdwenen was.

Er werd gelukkig ook aan de look van het toestel gedacht. Livia is zo klein dat je het discreet onder je kledij kunt dragen en het zo vaak en lang kunt gebruiken als nodig. Je zou bijna gaan vergeten dat het ‘die tijd van de maand’ is.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door mylivia_belgium (@mylivia_belgium) op

 

Wil je het ook eens uitproberen? Voor een starterskit, inclusief een Livia-toestel, de lektrodes en extra gel pads, kan je terecht  op de site van Livia. Prijskaartje: € 159,99. Of je kan deelnemen aan onze Pink Giveaway op Instagram en wie weet win je wel een exemplaar!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video