Ola pola! Zijn Channing Tatum en Jessie J aan het daten?

Print
Ola pola! Zijn Channing Tatum en Jessie J aan het daten?

Foto: Photo News

Het was één van de meest spraakmakende splits van 2018: Channing Tatum en (ex)-vrouw Jenna Dewan. In april maakten de twee bekend dat ze na 9 jaar huwelijk er een punt zouden achter zetten. Zo was de 'Magic Mike'-acteur weer op de markt gekomen, maar niet voor lang blijkbaar, want volgens verschillende bronnen zou Channing aan het daten zijn met zangeres Jessie J.

Heel erg veel weten we nog niet over Channing Tatum en Jessie J's relatie, maar gelukkig zitten er onder ons enkele potentiele FBI-agenten die social media afspeurden naar mogelijke aanwijzingen. En die blijken nogal onthullend te zijn.

Al ruim een maand geleden werd Channing gespot tijdens een Instagram live van Jessie. Daar liet hij nog enkele emoji's achter in de comments. Iets later werd de acteur dan gespot op één van haar concerten.

Maar hij kan natuurlijk ook gewoon een fan zijn in het publiek, toch? Wel, de twee werden ook al echt samen gespot in een bar en ze gingen zelfs samen minigolfen. Tijdens die activiteiten werden ze steeds stevig bewaakt door bodyguards.

 

 

Maar daar stopten de digitale speurneuzen niet. Enkele dagen geleden ging Jessie J weer live op Instagram. Op het eerste zicht onschuldig, maar het oplettende oog van het internet spotte een man met een T-shirt in de achtergrond. Dat was exact hetzelfde als hetgeen Channing eerder op de avond droeg op het concert van Jessie, waar hij poseerde met enkele fans.

Het valt nog af te wachten of het kersverse koppel dit nieuws ook zelf bevestigt. Wij vinden ze in ieder geval goed bij elkaar passen!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video