Omg! Fabrizio heeft Pommeline ten huwelijk gevraagd en er is een filmpje

Print
Omg! Fabrizio heeft Pommeline ten huwelijk gevraagd en er is een filmpje

Foto: Instagram @pommelinetilliere

’t Is gebeurd, een nieuw ‘Temptation Island’-huwelijk is in de maak. Ex-verleider Fabrizio is in de luchthaven van Charleroi op één knie gegaan om Pommeline ten huwelijk te vragen. En aangezien Pommeline zonet op haar Instagrampagina een foto van een ring postte, gaan wij er van uit dat ze ‘ja’ zei. Duh! Wie het aanzoek wil zien kan gewoon even naar beneden scrollen, want er is wel degelijk een video van.

“Hij heeft mijn hart gestolen, dus nu ga ik zijn achternaam stelen. Ik heb ‘ja’ gezegd”, schrijft een dolblije Pommeline op Instagram. Het aanzoek ging gepaard met heel wat tranen… van geluk natuurlijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He stole my heart, so now I am gonna steal his last name! I said ‘YES’ ??????♥? #wifeytobe

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) op

 

Ook Fabrizio deelde zijn vreugde via Instagram en postte een video van het aanzoek. “Wie had ooit gedacht dat deze dag zou komen”, schrijft hij. “Ze heeft ja gezegd.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who ever thought this day would come... ?? She said Yes! ??♥?

Een bericht gedeeld door Fabrizio Tzinaridis (@fabrizio_tzinaridis) op

 

We kunnen Pommeline en Fabrizio allemaal van ‘Temptation Island’. Hoewel beiden als verleid(st)er in het spel stapten, vielen ze na de opnames in elkaars armen. Na de breuk met Merijn maakte Pommeline in april officieel bekend dat ze een relatie had met Fabrizio. Dat betekent dat het koppel bijna precies zes maanden samen is.

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video