Omg! Netflix komt opnieuw met kerstfilm, en deze keer zelfs van de ‘Harry Potter’-producer

Print
Toegegeven, het is net iets te vroeg om ‘All I Want For Christmas’ opnieuw plat te draaien en toch weet Netflix ons ondanks de Indian summer helemaal in de kerstsfeer te brengen. Net zoals vorig jaar lanceert ons favoriete platform een hartverwarmende kerstfilm, en dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop: de film is namelijk van hand van een ‘Harry Potter’-producer! Christmas must be early, want we krijgen er meteen een trailer bij!

Neem je agenda er alvast bij en maak een hoekje vrij voor de kerstboom, want op 22 november pakt Netflix uit met ‘The Christmas Chronicles’, geproduceerd door niemand minder dan Chris Columbus die ‘Harry Potter’, ‘Mrs. Doubtfire’ en de legendarische ‘Home Alone’ voor zijn rekening nam.

Deze keer geen prinsen en prinsessen in de hoofdrol, maar de kerstman himself. ‘The Christmas Chronicles’ vertelt het verhaal van een broer en zus, Teddy Pierce (Judah Lewis) en Kate (Darby Champ), die het snode plan hebben om op Kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze in zijn slee, waardoor die crasht en Kerstmis bijna helemaal ontspoort. Tijdens hun wilde nacht werken Kate en Teddy samen met de kerstman, zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt, en zijn trouwe elfjes om Kerstmis te redden voordat het te laat is.

Eentje om aan de lijst toe te voegen als je het ons vraagt!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video