Help een handje: 6 roze manicures om steun te betuigen tijdens borstkankermaand

Normaal gezien beperken we onze pink attitude tot woensdagen – leve ‘Mean Girls’ – maar in oktober maken we maar al te graag een uitzondering om Pink Ribbon te steunen. Wil jij toch liever niet als een tot leven gewekte Barbie op het werk verschijnen? No worries, Essie bracht een collectie nagellakjes uit waardoor jij op een subtiele manier jouw steun kan betuigen en toch immer stijlvol voor de dag kan komen. En we zouden JaniTV niet zijn moesten we je niet voorzien van een handvol inspiratie om meteen met nagellak aan de slag te gaan!
Print

Oktober staat volledig in het teken van de strijd tegen borstkanker. Meer en meer merken springen dan ook op de kar om samen het gevecht aan te gaan tegen deze verschrikkelijke ziekte. Essie droeg z’n steentje bij door bij elke aankoop van een nagellak twee euro te doneren aan Pink Ribbon.

Heel toepasselijk zijn de nagellakjes uit de 'Soda Pop Shop'-collectie. De zes roos getinte nagellakkleuren kregen naar goede gewoonte leuke namen zoals 'going steady', 'out of the jukebox', 'babes in the booth', 'pin me pink', 'cherry on top' en 'drive-in & dine'. Je kunt de collectie, net zoals quasi alle andere kleuren, kopen in Di, Kruidvat, Planet Parfum en Inno voor 12,49 euro per nagellak.

Wedstrijd alert, want ons favoriete nagellakmerk doet mee aan onze Pink Giveaway. Wil jij een handje helpen en er nog iets moois aan overhouden ook? Surf dan snel naar onze Instagrampagina en neem deel aan de wedstrijd.

Meer over vrouwenmaand

Meest recente video's

Meer video