Trailer: Kat & Lyn Kerkhofs drinken zich bijna letterlijk te pletter in nieuwe docureeks ‘Tipsy’

Print
Van wasted workouts tot drunk dating, in ‘Tipsy’ leven Kat Kerkhofs en haar zus Lyn gedurende vijf weken van kater tot kater om ontnuchterende antwoorden te vinden op vragen zoals ‘Waarom drinken mensen alcohol?’, ‘Wanneer doen ze het en met wie?’, ‘En hoe voelen ze zich daarbij?’ Maar vooraleer de zussen op ons televisiescherm verschijnen maakt VIJF ons alvast warm met een veelbelovende trailer!

“We zullen ons tegen heel wat mensen moeten excuseren na het experiment”, klonk het tijdens de perspreview. En als we de trailer bekijken hebben de zussen niet gelogen. Wie haar wijnkelder alvast aan het aanvullen is om solidair te zijn, denkt beter twee keer na vooraleer je evenveel alcohol achterover kapt als Kat & Lyn.

In de trailer krijgt Kat namelijk te horen dat ze na een avondje comazuipen vrij dicht bij een hartstilstand zit en zien we dezelfde zus ook faliekant de mist ingaan tijdens een rijproef. Welke gevolgen drinken nog allemaal teweegbrengt, zie je vanaf 23 oktober elke dinsdag om 20u35 op VIJF.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video