Ola pola! Is deze knappe dame de eerste verleidster voor het nieuwe ‘Temptation Island’-seizoen?

Print
Ola pola! Is deze knappe dame de eerste verleidster voor het nieuwe ‘Temptation Island’-seizoen?

Foto: Instagram @kimberlyherman

Game on! Nu de cameramannen opnieuw overuren draaien voor het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ was het enkel wachten tot iemand haar mond voorbijpraatte of verdacht veel foto's over Thailand op Instagram postte. En ja hoor, de eerste naam van een verleidster bereikte de redactie van Het Laatste Nieuws. Kimberley Herman zal komend seizoen zoveel mogelijk bezette mannen om haar vinger proberen te winden. Als we haar figuur bekijken, zal ze het daar niet bijster moeilijk mee hebben.

De bevallige brunette zou volgens HLN.be 21 jaar en afkomstig uit Turnhout zijn. Ze verdient de kost als serveerster in discotheek Roxy in Antwerpen en weet dus als geen ander hoe je de boel op stelten zet.

Om te weten dat Kimberley het de mannen op het resort serieus lastig zal maken hoef je enkel naar haar foto’s te kijken. Deze sexy lady heeft een passie voor fitness, inclusief een #bodygoals-lichaam. Binnenkort wil ze zelfs aan de slag als personal trainer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kimberly Herman (@kimberlyherman_) op

 

Nog eentje die in de val loopt, horen we je denken. Maar Kimberley wist uit goede bron waar ze aan begon. Ze is namelijk met onder meer Andrea en Billy, twee verleid(st)ers uit het vorige seizoen. Of deze verleidster slaagt in haar opzet is het nog even wachten. De opnames lopen nog tot 23 oktober en zoals gewoonlijk verschijnt het spektakel pas volgend voorjaar op VIJF.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kimberly Herman (@kimberlyherman_) op

 

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video