Volgens dermatologen mag je deze stap zeker niet vergeten tijdens je beautyroutine

Print
Volgens dermatologen mag je deze stap zeker niet vergeten tijdens je beautyroutine

Foto: Philips

Elke vrouw doomt van een gezonde en stralende huid. En hoewel we denken dat de race tegen rimpels onze grootste kopzorg is, en we dus overmatig crèmes smeren, ligt volgens dermatologen iets geheel anders aan de basis van een happy huid: het reinigen ervan. Een onmisbare stap die vrouwen maar al te vaak overslaan in de badkamer.

Uitlaatgassen, sigarettenrook, fijn stof, allerlei soorten bacteriën… noem maar op. Het zijn allemaal vuildeeltjes die onze poriën verstoppen en het evenwicht van de huidflora verstoren, met als gevolg dat onze teint er vaal uitziet, onze huid geïrriteerd raakt en imperfecties de kop opsteken. En dat terwijl heel wat vrouwen denken dat ze hun gezicht enkel moeten reinigen wanneer ze make-up dragen. Think again!

Een dagelijkse reiniging is key voor een gezonde, frisse huid. En anno 2018 bestaan daar uiterst effectieve apparaatjes voor die je in het comfort van je eigen badkamer kunt gebruiken. Maak kennis met de sonische reinigingsborstel, die alle sporen van make-up verwijdert, dode huidcellen wegneemt en zorgt voor een exfoliërend effect. VisaPure Advanced 3-in-1 Anti pollution van Philips doet daar nog een massage bovenop, zodat je huid de heilzame ingrediënten van tonics, crèmes en maskers beter opneemt, en verkwikt je huid met het koude keramische opzetstuk.

VISAPURE ADVANCED 3-IN-1 ANTI POLLUTION

Niets mis met je vingers natuurlijk, maar deze hightech toestellen tillen je skincareroutine op een net iets hoger niveau omdat de borstel zelfs de kleinste vuildeeltjes uit je poriën weet je halen. Zonder grote inspanningen van jouw kant! Dankzij de unieke combinatie van borstelharen en een met koolstof geïnfuseerde spons reinigt de VisaPure Advanced 3-in-1 Anti pollution je huid tot wel elf keer beter dan wanneer je je handen gebruikt.

Het massageopzetstuk zorgt op zijn beurt voor een betere bloedsomloop en dus een ontspannen en stralend glanzende huid. Last but not least is de Fresh Skin-opzetkop, waarmee de vermoeide huid onmiddellijk een injectie aan frisheid krijgt.

 

RESULTAAT: crèmes en lotions trekken gemakkelijker in, je teint straalt meer dan ooit én -niet onbelangrijk- je bruint op een veel egalere manier. Gebruik de VisaPure reinigingsborstel dagelijks met water of in combinatie met je vaste reinigingsproducten. Nog beter, je kunt VisaPure ook onder de douche gebruiken.

Klaar om je huid te verzorgen zoals het moet? Philips VisaPure Advanced 3-in-1 Anti-pollution is verkrijgbaar voor de adviesprijs van 214,99 euro. Maar hé, it’s your lucky day, want wij geven vandaag op onze Instagrampagina een exemplaar weg voor onze Pink Giveaway!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video