How to business stap 3: Laurentine Van Landeghem leert je jouw bedrijf in the picture te zetten

Print
Boss lady Laurentine Van Landeghem is een echte allrounder. Met haar business concept 'Clouds of Fashion' heeft ze maar liefst vier kledingzaken op haar naam staan. Daarnaast is ze ook een fervent Instagrammer, heeft ze haar eigen YouTube-kanaal én mag ze zich trotse eigenaar van het boek 'From Blog To Brand' noemen. Ondernemen heeft deze ambitieuze blondine dus helemaal onder de knie. Speel je zelf ook met het idee om iets te starten? Bekijk dan zeker deze 'How to business'-vlogs.

<<< STAP 1: OPSTELLEN VAN EEN BUSINESSPLAN >>>

<<< STAP 2: VAN PLAN TOT BUSINESS >>>

STAP 3: BUILDING A BRAND

Het plaatje moet kloppen: zorg ervoor dat je social media, logo én website op dezelfde lijn zitten en dat ze aansluiten bij wat je wil doen of overbrengen.

Het verhaal dat je online vertelt moet ook in real life één geheel vormen.

Zorg ervoor dat de pers over jou(w bedrijf) schrijft. Stuur daarom een persbericht uit en breng lokale pers op de hoogte van jouw nieuwe zaak.

Probeer een community op te bouwen, zowel offline als online. Dit kan je bijvoorbeeld doen door klanten te betrekken op de website, reviews te sharen of behind the scenes-foto’s te delen. Offline kun je dan weer events organiseren of de klanten trakteren op een leuke treat. De relatie met je klant zorgt ervoor dat hij/zij niet naar de concurrentie loopt.

Tot in de volgende vlog!
xoxo,

Laurentine

Meer over How To Business

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video