Verveeld door je haar? Dit zijn de 7 meest gevraagde kapsels van ‘t moment

Print
Verveeld door je haar? Dit zijn de 7 meest gevraagde kapsels van ‘t moment

Foto: Instagram @xeniavanderwoodsen

De herfst is volop in ’t land. Tijd dus om die zongebleekte beach waves gedag te zeggen en je kapper nog eens aan het werk te zetten. Heb jij zoals gewoonlijk géén idee wat aan te vangen met je lokken en komt het waarschijnlijk dus weer neer op ‘de puntjes knippen’? Neem dan zeker een kijkje naar de meest gevraagde kapsels van het moment en geef jouw haren de upgrade die ze verdienen!

 

1. PUUR NATUUR

Heb jij natuurlijke krullen? Haal dan het beste uit je natuurlijke haardos, want krullen zijn uniek en supersexy! Met de juiste producten – denk: anti-frizz, pro volume,… - ziet jouw kapsel er op z’n best uit.

 

2. CURTAIN BANGS

De bob-haarstijl is nog niet klaar om een einde aan z’n bewind te maken. Meer nog, als we Pinterest mogen geloven moeten we bij ons volgend kappersbezoekje om twee dingen vragen: een bob-knipbeurt én een froufrou die je vervolgens als gordijntjes laat openhangen. Bobs ’n bangs, baby!

 

3. STRAKKER DAN STRAK

Ciao beach waves, weg met laagjes! Komend seizoen vallen onze lokken loodrecht naar beneden en doet glass hair z’n intrede. Een stijltang en glansserum zijn een absolute must, maar los daarvan valt dit kapsel makkelijk te onderhouden. Dit überglanzend bob-kapsel biedt het perfecte tegengewicht voor jouw fluffy wintergarderobe.

 

4. MIDDENSCHEIDING

Ben jij op moeder aarde beland met sluike haren? Dan ga je voor een strakke middenscheiding en leg je je haren langs je oren achter je schouders of steek je je haren op in een lage dot of pony.

 

5. TOUSLED BOB

Kappers knippen er nog steeds bobkes op los. Wie dacht dat het halflange kapsel aan het einde van z’n populariteit toe was, heeft het goed mis. Maar wie het toch een beetje over een andere boeg wil gooien, kan voor de 'tousled bob' gaan: een bob met laagjes en een zijscheiding om zo des te meer volume te creëren. Perfect voor mensen met wat dunner haar of happy hipsters die mee willen zijn met de laatste kapseltrends.

 

6. DE LOB

Een andere haarstijl die hoge toppen scheert is de lob. De lange versie van een bob waar heel wat celebrities en influencers afgelopen jaar mee gespot werden. Het kapsel ziet er speels en fris uit, en staat zowat iedereen!

 

7. A TOUCH OF PINK

Rosé kleurde de afgelopen maanden niet enkel ons drinkglas, wie wat warmte in de winter wil brengen kan dat doen met de nieuwste haarkleurtrend. Zowel voor blondines als brunette is roze sowieso het antwoord. En dan hebben we het niet over suikerspinkapsels, maar subtiele warme accenten.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video