Aha! Nooit meer op zoek naar een stopcontact om je smartphone op te laden

Print
Aha! Nooit meer op zoek naar een stopcontact om je smartphone op te laden

Foto: Who What Wear

Het is een welgekend scenario: Beyoncé gonst door je oortjes, je bent een throwback vakantiefoto aan het bewerken en ondertussen aan het chatten met je bff wanneer plotseling het batterij-icoontje op je smartphone roodgloeiend begint te knipperen. Noooooo! Dankzij Lidl hoort een helse zoektocht naar een oplaadkabel en stopcontact vanaf nu niet meer in dit scenario thuis. Én – most importantly – hoef je de zetel niet meer uit te rollen. Lees even mee…

Ceci n’est pas un… lamp. Deze tafellamp van Lidl heeft namelijk een USB-poort zodat je niet hoeft te kiezen tussen licht of smartphone wanneer je batterij het maar weer eens begeeft. Want we kennen tenslotte allemaal het gesukkel met stopcontacten in huis, en al zeker op kot. Blijf dus lekker in de zetel hangen en plug je smartphone in zodat je verder kunt tweeten over die nieuwe Netflix-serie. En waarom niet meteen een selfie maken nu je toch licht hebt? *wink wink*

Kunnen een goed boek en bijhorend dekentje jou ook wel bekoren nu de herfst begonnen is? Dan is deze Livarno Lux-lamp tevens jouw redder in nood. Dankzij het touchpaneel kun je de sterkte van het licht aanpassen, maar ook de kleur. Dat gaat van warm geel licht naar koud wit. Lekker gezellig dus wanneer het moet. De plooibare arm maakt het helemaal af, zo hoef je niet in een hoekje te kruipen om die bestseller te verslinden.

En het beste van al moet nog komen, want voor deze tafellamp hoef je heus geen overleg in te plannen met je spaarvarken, de Livarno Lux-lamp kost je maar 19,99 euro. Daarbovenop is hij tot 74% meer energiebesparend dan een normale gloeilamp. Hebben? Scoor ‘m in de dichtstbijzijnde Lidl-winkel.


Ben jij nog op zoek naar andere lampen om je interieur op te leuken? Neem dan zeker een kijkje op lidl-shop.be. Onze persoonlijke favorieten zijn zonder twijfel de ananaslamp (€ 19,99) en het betonnen blokje (€ 19,99).