Aha! 6 manieren om die sjaal op een fashionable manier te dragen

Print
Aha! 6 manieren om die sjaal op een fashionable manier te dragen

Foto: Pinterest

De overgang van zomer naar winter kickt altijd harder in dan dat we zouden willen. We bibberen 's morgens uit ons bed richting de douche en gaan op vibrerende wijze verder richting het werk. Gelukkig zijn er een paar essentiële items die ons leed verzachten. Een chauffage op wielen zou een droom zijn, maar laten we het voorlopig houden bij een wollen sjaal. Eentje die we gezellig om ons heen kunnen wikkelen om zo alle weersomstandigheden aan te kunnen.

En zoals de fashionaholics die we zijn, willen we die sjaal dan ook op een modieuze manier dragen. Of beter: op meerdere manieren. Wij leerden voor jullie even de kneepjes van het vak! 

Fashionable Nonchalant

Dé trend van 2018: de feilloze 'I woke up like this'-look waarbij je er fashionable én nonchalant tegelijk uitziet. Deze look lijkt simpel, maar vergt in praktijk heel veel tijd. Nou ja, fashionistas zijn harde werkers weet je. 

Sjaal: Pepe Jeans - € 49,90

Deze sjaal winnen? Surf snel naar onze Instagram-pagina!

Strak

Hoewel de sjaal meters lang is en we ons helemaal in de wol zouden kunnen wikkelen, kiezen we voor een strakke look. Hierbij zit de sjaal strak rond de nek en is de rest van je look nog perfect zichtbaar. Belangrijk hierbij is dat alle items in je outfit op elkaar zijn afgestemd. Zodus ook je accessoires! 

Windproof 

Dit najaar zien we opnieuw heel wat mantels met centuur. Handig, want zo kunnen we ook onze sjaal vastknopen en gaat deze niet vliegen bij een onverwachte windstoot! 

Kleurrijk Accessoire 

Een sjaal kan ook dienen als een leuk kleuraccent in je outfit. Ideaal voor de black lovers ons! 

Dubbele knoop

Een ander trucje tegen de wind is de dubbele knoop. Uiteraard niet maar één knoop, want hé wij zijn fashionistas en doen moeite voor die awesome look!

Deken

Speciaal voor de koukleumen is er ook een techniek waarbij we de sjaal volledig rond ons heen wikkelen. Lekker gezellig én warm!

Bron foto's: Pinterest

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video