Winters pikant! Dit zijn de lingerietrends van het najaar

Print
Winters pikant! Dit zijn de lingerietrends van het najaar

Foto: Instagram

Aan elk jaar komt - helaas - een einde. Gelukkig betekent dat ook meteen: party time! Kledingtrends denken daar niet anders over. Zij verschijnen met de nodige glitter en glamour in de winkelrekken en weten zich vrij snel een weg te banen naar…onze kleerkast. Ook lingerie doet daar gretig aan mee. Daarom gingen wij voor jullie op zoek naar dé trends van het najaar.

Metallic – Lurex – Pailletten

In de wintercollectie van Love Stories zien we een feestelijke combinatie tussen metallic, lurex en pailletten. Een ware eye catcher dus voor wie beslist zijn kleding uit te spelen of voor wie kleding draagt waarbij de bh even mag komen piepen. 

Leopard

Laat jij jou al eens graag van je wilde kant zien? Dan is de leopard trend helemaal jouw ding. Rrrauwtch!

Nude

Een kleur die zich in no time een vaste waarde wist te geven in onze dressing is nude. We durven erop te wedden dat jij al op zoek ging naar die perfecte beige jas, die goedzittende beige jeans en die crèmekleurige botjes! Maar wist je dat je ook je ondergoed mag aanpassen aan de trends? Ga daarom deze winter eens voor een nudekleurige bh.

Zwart kant

Het klassieke zwarte kant blijft een winner. Door het delicate en subtiele aan deze bh weet jij jouw partner meteen te verleiden! En in de winter mag het al eens gaan stomen in de slaapkamer, niet? 

Desert

Die afrikaanse hitte waar we deze zomer even van hebben mogen genieten, blijft nazinderen. Daarom houden we de temperaturen op vlak van lingerie nog even hoog en grijpen we naar de stuks die onze gedachten naar de woesten laten afdwalen. 

Helemaal verliefd geworden op deze prachtige bralettes van Love Stories? Haast je dan snel naar onze Instagram-pagina want er valt vandaag eentje te winnen! 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video