Jani bekent: dit is de reden waarom hij borden aflikt in het restaurant

Print
Wij hebben wat op te biechten, want we hebben een inimini-leugentje - om bestwil - verkondigd...

Zag jij ook hoe Jani vorige week diagonaal, wagewijd, van boven naar onder, van links naar rechts zijn bord zat af te likken op restaurant? Nu ja, dat was misschien een tikkeltje in scène gezet. Een beetje maar. 

We voelden ons zó schuldig dat we onze trouwe JaniTV-clan even moesten bedriegen, dus nu houden we het niet langer vol! Jani legt jullie met veel plezier uit wat de opzet van zijn openbare liksessie was: hét foodfestival van de stad Antwerpen 'Smaakmeesters'!

De Antwerpse talentenkoks - Smaakmeesters voor de vrienden - doen er binnenkort alles aan om jou óók zo ver te krijgen. Van 6 tot 31 oktober staan 114 horeca- en speciaalzaken te popelen om je te laten proeven van hun heerlijke bereidingen, perfecte cocktails en koffies, tot tongstrelende desserts. 

Je bent er best van het begin al bij, want het openingsweekend (6 en 7 oktober) maakt van Antwerpen één grote foodmarket en laten de Smaakmeesters je alvast genieten van veelbelovende proevertjes, kookworkshops, culinaire wandelingen en animatie. Zie het gerust als een opwarmertje. 

Krijg jij er na het foodfestival nog niet genoeg van? Dan kan je je verblijf in food heaven nog verlengen door deel te nemen aan deze wedstrijd! Een heel jaar lang dineren voor twee op de kosten van Smaakmeesters! En hé, als je nog niet genoeg karmapunten gescoord zou hebben, sleep jij misschien wel een van de 50 smulmomenten in de wacht. Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar toch niet helemaal. 

Meer info over het food festival Smaakmeesters vind je via hun website

Meer over crosspromo

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video