Speelhoek, zithoek en werkplek in één ruimte? Zo pak je het aan!

Print
Leonie wil die ene onbenutte kamer in haar woning omtoveren tot een handige, multifunctionele ruimte voor haar gezin. Ze gaat samen met Jani Kazaltzis op zoek naar inspiratie bij interieurspecialist Morres. Interieurdesigner Filip Deslee neemt hen mee op sleeptouw door de winkel en geeft advies op maat.
Dossier aangeboden door Morres.

Leonie won de JaniTV/Morres wedstrijd en laat zich samen met Jani onderdompelen in de wondere wereld van interieurdesign. Bij Morres vindt ze tonnen inspiratie.

Starten met een witte box
In de belevingswinkel met meer dan 100 merken krijgt elke klant gratis interieur- en kleuradvies op maat. Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? In een kennismakingsgesprek polst de interieurspecialist naar je stijl en voorkeuren. Nadien verkent hij samen met jou het uitgebreide aanbod in de winkel. Ten slotte bouwen de medewerkers van Morres je in te richten kamer na in een zero white box.

“We bouwen de kamer na om je emotioneel weg te trekken uit je vertrouwde omgeving. Zo kan je de nieuwe inrichting goed beoordelen”, verklaart Flip Deslee aan winnares Leonie. Filip integreert drie functies in Leonie’s ruimte en creëert tegelijk verbinding met de andere ruimtes in huis.

Filips tips voor een multifunctionele ruimte op maat van een jong gezin:

  1. Door een open kast als room divider te gebruiken, creëer je niet enkel bergruimte, maar maak je ook een duidelijke indeling én tegelijk een connectie tussen verschillende ruimtes en hoekjes.
  2. De tijdloze donkergrijze lounge zitbank krijgt een hippe, hedendaagse toets met het koeienvel als vloerkleed en de stijlvolle lederen krukjes.
  3. Kies in de plaats van een klassiek bureaumeubel voor een toffe wandtafel en eetkamerstoel als werkplek in een leefruimte.
  4. Door creatief te zijn met kleur kan je diepte creëren in een ruimte. Een donkere muur met een schouw in een contrasterende witte tint geeft extra diepte aan de multifunctionele ruimte van Leonie.
     

Wil jij ook graag die ene onbenutte rommelruimte in je woning aanpakken? Surf dan snel naar www.morres.be of kom langs in de woonwinkel in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen. We verrassen je graag met ons uitgebreide assortiment en onze vakkennis. Tot gauw?!
 

Klik hier voor een gratis lunch bij Morres Wonen