Design je eigen coole sneaker bij dit Belgische schoenenmerk

Print
Design je eigen coole sneaker bij dit Belgische schoenenmerk

Foto: Fiamme

Wie heeft er nu nog nooit van gedroomd om zijn eigen sneakers te ontwerpen? Wij in ieder geval wel! Het Belgische merk Fiamme maakt dat nu mogelijk en maak er zelfs een wedstrijdje van.

Natuurlijk kun je bij grote en populaire merken zoals Nike al langer je eigen sneaker samenstellen. Maar als je écht cool wil zijn, dan loop je rond in je eigen Fiamme. Die zijn super hip op het moment door hun mix van dad en chunky sneakers. Bovendien is het een Belgisch merk en dat zetten we maar al te graag in de verf. 

De Antwerpse Elisa Mol is de ontwerpster en bezieler achter het merk. De schoenen zijn dus 100% ontworpen in België en worden geproduceerd in een atelier in Italië. Voor de lancering van het nieuwe model 'Florence' besloot ze iedereen de kans te geven om hun eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Met de #MakeYourFiamme campagne kan je nog tot en met 30 september je eigen sneaker designen op de website van Fiamme. Elisa kiest vervolgens haar 10 favoriete ontwerpen. De winnaars krijgen hun eigen sneaker ter waarde van 169 euro dan opgestuurd. Woehoew!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video