Dries Mertens en Kat Kerkhofs stellen hun hond voor in nieuw tv-programma 'Beestig'

Print
Dries Mertens en Kat Kerkhofs stellen hun hond voor in nieuw tv-programma 'Beestig'

Foto: VTM

Voor al je vragen omtrent huisdieren is er vanaf zondag 30 september één adres: Beestig op VTM! In het gloednieuwe programma zullen dieren een hoofdrol spelen en geeft dierenarts Joshua tips & tricks voor al diegenen die hun trouwe beestjes goed willen verwennen.

“Mijn liefde voor dieren is aangeboren, als kind kon ik op straat geen hond voorbij lopen zonder te vragen of ik hem/haar mocht strelen”, aldus Joshua. “Dus was dierenarts worden een makkelijke keuze. Hoe dichter de uitzending komt, hoe meer de hoop groeit dat we baasjes kunnen helpen en inspireren om het leven van hun beestjes nog aangenamer te maken. Gelukkige beestjes zorgen voor gelukkige baasjes!”, aldus Joshua. 

Beestig bestaat uit verschillende rubrieken. In Perfect Match bijvoorbeeld worden nieuwe baasjes aan het ideale huisdier gekoppeld. Zo willen Glenn en Sara graag een hond voor hun zoontje Lou. Maar welk dier is nu de beste speelkameraad voor de kleuter?  Joshua zoekt de perfecte match en brengt zelf het nieuwe lid van het gezin naar Glenn, Sara en Lou. Zij krijgen tips over hoe ze de pup het snelst kunnen laten wennen aan zijn nieuwe thuis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss you ??

Een bericht gedeeld door Dries Mertens (@driesmertens) op

 

In Ten Huize Van staat een ‘bekend huisdier’ centraal. En daarvoor trekt Beestig naar Napels, waar Signorina Juliette de plak lijkt te zwaaien bij Rode Duivel Dries Mertens. En die heeft Juliette bij de hondenkapper blijkbaar het kapsel gegeven van…  Radja Nainggolan. Kat Kerkhofs vertelt over hoe ze straathond Juliette destijds hebben geadopteerd. En wie is nu het strengst voor Juliette? Kat of Dries?

In Zoologisch zoekt Joshua uit waarom dieren bepaalde dingen graag doen. Waarom zitten katten zo graag in kartonnen dozen? Joshua legt uit waarom het zo logisch is.

Meest recente video's

Meer video