YES! Met deze tips & tricks bespaar je geld bij Starbucks

Print
YES! Met deze tips & tricks bespaar je geld bij Starbucks

Foto: Pinterest

Als je niet vaak in de buurt van zo'n magische Starbucks koffietent bent, stel je jezelf zeker niet twee keer de vraag of je binnen gaat. Maar de pendelaars onder ons zullen het dilemma vast wel kennen: voor de vijfde keer deze week zo'n heerlijk én duur drankje? Wel, wij gingen op zoek naar manieren om die prijsjes toch iets zachter te maken en vonden enkele handig tips & tricks.

Breng je eigen beker mee

De papieren bekertjes van Starbucks zijn iconisch, maar ze zijn niet zo goed voor het milieu. Het bedrijf is hard op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief en dat levert jou een voordeel op. Als je namelijk je eigen beker meeneemt en daar je koffie in laat maken, krijg je een kleine korting. Twee vliegen in één klap!

Deel een Venti

Natuurlijk krijg je een vreemde blik als je vraagt om een 'grote' koffie, want bij Starbucks zijn er drie maten: Tall, Grande en Venti. Hoe groter je gaat, hoe duurder natuurlijk, dus kies je makkelijk voor de kleinste maat. Ben je met een vriend of vriendin? Kies dan de grootste en deel die met elkaar. Een Venti is namelijk het dubbele van een Tall, maar komt gedeeld door twee goedkoper uit. Vraag gewoon twee aparte bekers of tassen om in uit te gieten et voila!

Bestel een Tall in een Grande

Vraag je barista wanneer je een Tall drankje bestelt om die in een Grande beker te gieten. Waarom dan? Zo kun je er nadien zelf nog melk bijgieten aan de zelfbedieningstoog.

DIY Latte Macchiato

Met die zelfbedieningstoog kun je trouwens ook je eigen latte maken. Bestel gewoon 2 à 3 espressoshots, giet er melk bij en je hebt weer enkele centen bespaard!

En tenslotte kun je ook nog de Starbucks applicatie downloaden. Daarmee kun je punten sparen voor gratis drankjes, maar krijg je ook regelmatig aanbiedingen én op je verjaardag zelfs een cadeautje. Laat het smaken, hé!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video