Oh nostalgie! 'Blind date' is terug van weggeweest en krijgt nieuwe gastvrouw

Print
Oh nostalgie! 'Blind date' is terug van weggeweest en krijgt nieuwe gastvrouw

Foto: VTM

Stuur meteen een 'breaking news' uit naar al je single vrienden want de kans dat zij in 2019 een lief vinden is zonet verdubbeld! VTM kwam deze morgen namelijk aandraven met de lancering van een nieuw seizoen van 'Blind Date', het populaire datingprogramma uit de jaren '90. De gastvrouw van dienst zal dit keer niet Ingeborg zijn, maar Nathalie Meskens. Oh cupido!

VTM viert op 1 februari zijn dertigste verjaardag en viert dat met de nodige ambiance! Zo haalt de zender het iconische programma 'blind date' van onder het stof. 

Het is van 2005 geleden dat het programma op de buis kwam. Toen zagen we hoe singles op elkaar mochten jagen, al zwaaiend de trap op mochten lopen en uiteindelijk samen op reis mochten vertrekken. Deze formule blijft, samen met de legendarische begintune behouden. De presentatrice van toen, Ingeborg, moet daarentegen wel plaats maken voor de charmante en stoere blondinge, Nathalie Meskens.

"Ik was in mijn jonge jaren een erg grote fan", vertelt de 36-jarige Nathalie Meskens aan HLN. "Het enthousiasme van Ingeborg, de wand die opengaat, het zwaaiende stel: allemaal pure nostalgie die op mijn netvlies gebrand staat."

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video