Oeps! Foto's van een naakte Kendall Jenner overspoelen het internet

Print
Oeps! Foto's van een naakte Kendall Jenner overspoelen het internet

Foto: Twitter

Ja, je ziet het goed: model en Kardashian-familielid Kendall Jenner staat helemaal in haar pure op de foto. Onbedekt. Poedelnaakt. De foto's overspoelden gisteren het internet en niemand kan er zijn ogen van afhouden.

Geheel onverwacht verschenen de naakte foto's van Kendall Jenner op het sociale medianetwerk Twitter. Later werd duidelijk dat het geen stiekeme, ongewenste foto's waren, maar dat ze voor een fotoshoot werden gemaakt. De fotograaf, Russell James, brengt binnenkort het boek 'Angels' uit. Dat zou volstaan met foto's die 'puur natuur' zijn. Het was wel niet de bedoeling dat deze foto's nu al uitlekten.

Jenner zou de eerste niet zijn uit haar familie om naakt voor de lens te poseren, maar misschien is deze fotoshoot wel net iets smaakvoller dan wat we al gezien hebben. Toch weerhoudt dat het internet niet om commentaar te geven, vooral op Kendall's lichaam.

Zo klagen bodyshamers dat ze te mager is en er ongezond uitziet. Daarbij gebruiken ze woorden zoals 'skelet' of 'jongenslichaam'. Anderen nemen dan weer een nuchter standpunt i: "Mensen die Kendall nu bodyshamen omdat ze 'te mager' is maar wel haar zussen bekritiseren omdat ze plastische chirurgie laten doen. Jullie zijn zo hypocriet en verwarrend." Bekijk enkele van de foto's hieronder en oordeel vooral zelf (of niet).

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video