Must have! Waarom iedereen volgens Jani een trenchcoat in huis moet halen

Print
Must have! Waarom iedereen volgens Jani een trenchcoat in huis moet halen

Foto: shortstoriesandskirts.com

Een trenchcoat is het manusje-van-alles van de mode. Hij past bij alles, staat iedereen en kan zowat alle stijlen aan. Het is tegelijkertijd ook de perfecte jas om twee seizoenen te overbruggen. Geen wonder dus dat Jani iedereen opdraagt er subito presto eentje in huis te halen als dat nog niet het geval zou zijn.

Van Jackie Kennedy Onassis die destijds de trend zette tot Priyanka Chopra op het Met Gala: de trenchcoat is en blijft een vaste waarde in het modebeeld en dat heeft zo zijn redenen:

EEN TRENCHCOAT IS MULTI… MULTIMULTI-INZETBAAR

Ga voor een Parisienne-look en draag je trench met klassieke kleuren, streepjes en een paar rode lippen. Combineer ‘m met jeans en een paar sneakers voor een tripje naar de supermarkt. Of gooi er een paar hakken en een kokerrok onder als je op mannenjacht gaat.


>>> Elisa Tavita 
 

PERFECT OM OP EEN JURK TE DRAGEN

Heel wat vrouwen vragen zich nog steeds af welk soort jas je het best op een jurk draagt. Zoek niet langer, want een trenchcoat is het antwoord. Hou de kleur neutraal zodat ie multi-inzetbaar blijft en zorg ervoor dat de trench langer is dan het merendeel van je jurkjes. Ook leuk aan deze jas is dat je voor een heus verrassingseffect kunt zorgen door ‘m gesloten te dragen en bij aankomst een cocktailjurk tevoorschijn te toveren… of een sexy lingeriesetje zoals in de films. *wink wink*

 

BEIGE IS EEN TRENDKLEUR ÉN LAAT JE OUTFIT ER CHIQUER UITZIEN

Wil je je look een luxueuze upgrade geven? Dan hoef je daar niet per se diep voor in de buidel te tasten. Koop jezelf een camelkleurige of beige jas, en de rest van je kledij zal er automatisch duurder uit gaan zien. Plus, bruine en beige tinten zijn sowieso in dit jaar, dus met een klassieke trenchcoat zit je helemaal gebeiteld.