Dit haarmasker is super populair en redt je droge haarpunten van de ondergang

Print
Dit haarmasker is super populair en redt je droge haarpunten van de ondergang

Foto: Lush

Laurier, eitjes, olijfolie, banaan, avocado en kaneel: het zouden zomaar een hoop ingrediënten voor een ontbijtje of dessert kunnen zijn. Maar cosmeticabedrijf Lush steekt die liever in hun haarmasker en maakte daarmee een wonderproduct waar heel wat mensen vol lof over spreken.

H'suan Wen Hua, zo heet ie, het wonderbaarlijk haarmasker van Lush. Dat zou je haar redden van de ondergang volgens heel wat beautylovers. Het trucje van een ei in je haar, dat kennen we al, en het bestaat niet zomaar. Naast banaan, avocado en olijfolie gebruikt Lush ook eieren om het goedje te bekomen.

De reviews spreken voor zich. "Normaal gezien duurt het tot een halfuur om mijn haar door te kammen maar nu heb ik daar maar vijf minuten voor nodig", schrijft Jenike. Ook June is overtuigd: "Ik heb dun, fijn haar dat snel vet wordt maar met dit haarmasker knapt het gewoonweg op en het vet worden is al een stuk minder. Mijn haar glanst weer en is zo zacht naderhand dat ik het elke week gebruik."

We konden maar één minpuntje vinden: sommigen zijn niet gewonnen voor de geur van het product, maar de werking maakt dat dan weer helemaal goed. En het beste nieuws is dat het helemaal niet duur is, want je betaalt zo'n 15 euro voor een pot! 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video