Bingewatchen in bad: Lidl verkoopt een badkuiprekje dat jouw leven zoveel mooier gaat maken!

Print
Bingewatchen in bad: Lidl verkoopt een badkuiprekje dat jouw leven zoveel mooier gaat maken!

Foto: Lidl

Aaah, niets zo zalig als na een lange werkdag je in een warm bad te laten glijden en de stress van je af te spoelen! En aangezien wij vrouwen kunnen multitasken als de beste, waarom je me-time dan niet combineren met het kijken van je favoriete serie? Bang dat je tablet of smartphone als Leonardo DiCaprio in ‘Titanic’ eindigt? Lidl got it covered! De supermarktketen verkoopt deze week een badkuiprekje waardoor je amper nog een voet op het droge zult zetten.

Het badkuiprekje dat je vanaf vandaag bij Lidl – zowel online of in de winkel – kunt scoren voor slechts 12,99 euro, voldoet aan iedere vrouw ’s noden. Naast een verstelbare boekensteun, die ook dienst kan doen als tabletdrager, beschikt het rekje ook over een wijnglashouder en plateau voor je smartphone. Twee uiterst onmisbare dingen wanneer je een serie, film of boek aan het verslinden bent! Want a. wijn is onze partner in crime bij… oké, zowat alles, en b. we moeten onze bff’s toch kunnen overstelpen met spoilers en sheet mask selfies?!


Ook het rekje zelf, dat gemaakt is van robuuste bamboe en dus wel tegen een stootje of spatje kan, is uitschuifbaar zodat het op het merendeel van de badkuipen past. Haal je geurkaarsen uit de kast, schaf jezelf een paar gezichtsmaskers of sheet masks aan, raid je wijnkelder en maak je agenda vrij: wij vullen onze avonden komende maanden met bingewatchen in bad.

 


SNEL ZIJN IS DE BOODSCHAP!
KUN JIJ WEL WAT QUALITY TIME GEBRUIKEN? PROFITEER DAN VAN DEZE TIJDELIJKE ACTIE EN SURF SNEL NAAR LIDL-SHOP.BE OF HAAST JE NAAR DE DICHTSTBIJZIJNDE WINKEL, WAAR JE JEZELF KUNT VERWENNEN MET EEN BADKUIPREKJE OM LEKKER TE RELAXEN IN BAD.