Beauty on a budget: deze sheet mask kost amper 3 euro en is een regelrechte hit bij beautylovers

Print
Beauty on a budget: deze sheet mask kost amper 3 euro en is een regelrechte hit bij beautylovers

Foto: Instagram: @livblankson

Het weer wordt steeds grauwer en de drang om dagelijks een bad vol te laten lopen groter. En bij dat wellnessmomentje hoort tegenwoordig ook een sheet mask. Niet enkel om je huid in de watten te leggen, maar het levert ook leuke selfies op – no judgement! Garnier heeft zo’n masker dat nog geen drie euro kost, en door beautylovers gebombardeerd werd tot één van de beste ter wereld. Hebben die handel!

Het vergt wat speurwerk om het masker op te snorren, maar je kan je achteraf dan natuurlijk belonen met wat eersteklasse quality time. Het Moisture Bomb Tissue Mask is dankzij hyaluronzuur en granaatappel een echte vochtboost voor je huid, en wist al snel heel wat beautyfanaten te overtuigen. Dat het masker dan ook maar 2,99 euro kost, maakt het allemaal nog beter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Garnier UK & Ireland (@garnieruk) op

 

Maar daar stopt het niet, want Garnier pleit dat het gebruik van één sheet mask gelijk staat aan een week serum smeren. En dat in vijftien minuten! De moeite waard dus om uit te testen. En kijk, hoewel het masker wereldwijd uitverkoopt in enkele luttele minuten, is het in België nog te vinden bij Kruidvat.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video