Klaarkomen binnen de minuut! Dit seksspeeltje wordt de hemel in geprezen door seksuologen

Print
Klaarkomen binnen de minuut! Dit seksspeeltje wordt de hemel in geprezen door seksuologen

Foto: Instagram: @womanizerglobal

Een hit onder de seksspeeltjes en lijsttrekker wat vrouwelijke geneugten betreft. De ‘Womanizer’ was onderwerp van Heleen van Royen’s lofzang in haar laatste boek ‘S.E.X Dagboek’, en vliegt sindsdien als zoete broodjes over de toonbank. Het seksspeeltje zou vrouwen binnen de minuut laten klaarkomen en orgasmes naar ongekende hoogten tillen. *surft onmiddellijk naar bol.com*

Sinds Heleen van Royen in haar ‘S.E.X Dagboek’, waarin ze uitgebreid vertelt over haar seksleven, een ode bracht aan de ‘Womanizer wordt het seksspeeltje ook door andere schrijfsters de hemel in geprezen. Ook in het ‘Clitorisboek’ van seksuologe Alexandra Hubin en journaliste Caroline Michel krijgt het speeltje een speciale vermelding. Gezien de titel van het boek gaat het hier wel degelijk om een clitorale stimulator.

‘De clit is in feite een soort mini-piemeltje‘, vertelde Heleen in de Nederlandse Volkskrant. ‘Je zet de Womanizer over je clitoris heen en je wordt afgetrokken met lucht. Op die manier kom je héél snel klaar, soms zelfs binnen de minuut.’ In plaats van luidruchtig trillen, stuurt de ‘Womanizer’ drukgolven uit en zuigt het pleasing seksspeeltje als het ware aan je clitoris.

 

Op bol.com zullen ze het geweten hebben, want daar steeg de verkoop met 750 procent. Wil je zelf je nachtkastje verrijken met een woman pleaser, dan moet je daarvoor tussen de 69 en 189 euro ophoesten. Kleingeld, als je weet dat dit speeltje zo goed als inclusief orgasmes komt!

Meer over Seks en Relaties

Meest recente video's

Meer video