Hebben! Lidl verkoopt pastelkleurige keukentoestellen voor spotprijsjes en we willen àlles

Print
Hebben! Lidl verkoopt pastelkleurige keukentoestellen voor spotprijsjes en we willen àlles

Foto: Pinterest

Keukenprinsessen als we zijn – kuch kuch – gedijen we het best in een roze keuken. Een pastelkleurige koelkast staat bijvoorbeeld al enkele jaren bovenaan ons lijstje te prijken. Helaas denkt onze bankrekening daar anders over en blijft het veeleer bij plaatjes pinnen op Pinterest. Maar het ziet ernaar uit dat onze schietgebedjes toch geholpen hebben, want Lidl verkoopt een heel gamma pastelkleurige keukentoestellen, waaronder roze en mintgroene frigo’s die als twee druppels water op de befaamde Smeg-koelkasten lijken. Maar dan wel voor de helft van de prijs of course!

Ga je in september op kot? Kan je keuken wel een oppepper gebruiken? Of staat jouw verjaardag voor de deur? Redenen genoeg om meteen naar lidl-shop.be te surfen waar je een roze of mintgroene mini-koelkast kan scoren. En als je weet dat een gelijkaardige Smeg-frigo je al snel 700 euro armer maakt, is die 199 euro voor de koelkast van Lidl snel gespendeerd.

 

Stop je kredietkaart nog niet meteen weg, want de supermarktketen verkoopt ook nog een hele resem andere pastelkleurige retro keukentoestellen. Van een roze broodrooster en weegschaal tot een mintgroene waterkoker. Onze favoriet? Definitely de roze blender, waarmee we elke ochtend onze geliefkoosde smoothie bowl mee kunnen maken!