Halleluja! Er bestaan nu schoenen met een verstelbare hak en ze zien er fantastisch uit

Print
Halleluja! Er bestaan nu schoenen met een verstelbare hak en ze zien er fantastisch uit

Foto: Mime et moi

Wanneer we onze beloved heels aantrekken, beklagen we die keuze vaak al zo’n twee minuten later. Maar onze clutch voor een rugzak inruilen om zo een extra paar schoenen mee te zeulen zien we nu ook niet echt als een optie. Gelukkig hoef je een nachtje stappen vanaf nu niet meer te bekopen met een paar verse blaren of een aanmaning van Jani, het Duitse merk Mime et Moi verkoopt namelijk schoenen met een verstelbare hak. En ze zien er nog eens pretty damn fine uit ook!

Halverwege de avond die torenhoge stiletto’s inruilen voor iets comfortabels zonder dat je een extra paar schoenen moet meezeulen? We wish! En het kan ook sinds we ‘Mime et Moi’ ontdekten. Het schoenenmerk van Duiste bodem verkoopt sandalen met een verwisselbare hak. Via een speciaal mechanisme kun je de hak door één van zes andere alternatieven. Zo hoef je enkel een paar hakken in je tas te verstoppen wanneer je van plan bent je betere benenwerk te tonen op de dansvloer.


Je haalt een paar sandalen van het merk in huis voor zo’n 190 euro, inclusief de platte hakken en een paar verwisselbare naar keuze. Wil je nog wat meer afwisselen, dan kost een extra paar hakken 40 euro. Een scherpe prijs, we know. Maar dat spaart je vriend dan waarschijnlijk weer aan kinesistkosten uit wanneer hij jou niét meer naar huis moet dragen. Dus… als hij jou die schoenen nu gewoon eens cadeau doet, dan is iedereen toch blij? *wink wink*

 

Een bericht gedeeld door Mime et moi (@mimeetmoi) op

 

Op Youtube alvast niets dan lovende reviews over de schoenen:

 

Meer over schoenen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video