Door je wekker heen geslapen? Geniet dan van deze voordelen!

Print
Door je wekker heen geslapen? Geniet dan van deze voordelen!

Foto: Shutterstock

Of het een nummer is van Dua Lipa, je lief die een emmer water over je heen kiepert of de geur van heerlijke koffie en croissants, jij bent niet wakker te krijgen en blijft lekker genieten van je schoonheidsslaapje. Tot je beseft dat je écht te laat bent, wakker schiet en het bijna overweegt om met je pyjama naar het werk te vertrekken. Of toch maar niet, want jij beschikt over heel wat talenten waardoor je toch fris, op tijd en helemaal uitgedost op het werk staat. Hoe je het doet? Je hebt gewoon veel talenten!

1. Je bent een gezelligheidmens 

Je staat gekend bij je vrienden als iemand die ze altijd mogen bellen om iets leuk te doen. Een feestje, in desperate need of a babysit, een last minute missie etc. op jou kunnen ze rekenen! 

2. Je bent een productieve kanjer 

Terwijl de wereld al ligt te ronken, verzet jij nog bergen werk. Het huis poetsen? Geen probleem! Je mailbox nog opschonen? Zo gefikst! Koken voor de komende dagen? Easypeasylemonsqueezy! 

3. Je hebt meer tijd voor seks 

De ware tijger in jou komt pas 's avonds naar boven. Tegen een hevige stoomsessie in bed zeg je nooit nee! Daarom val je al eens wat later in bed en is die wekker volkomen zinloos. Jammer, maar dat beest in bed wil ook wat natuurlijk! 

4. Je time management is helemaal on point 

Jij bent een held in alles gedaan krijgen op een kwartier tijd. Logisch aangezien je elke morgen een strijd tegen de tijd moet voeren! Douchen, make-up opdoen, outfit uitkiezen, ontbijten etc., de gouden medaille is all yours! 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video