#Heartbroken: Marthe en Viktor zetten een punt achter hun relatie

Print
#Heartbroken: Marthe en Viktor zetten een punt achter hun relatie

Foto: @viktorverhulst

Een Instagrampost met enkele polaroids, zo kondigen Viktor Verhulst en Marthe De Pillecyn hun breuk aan. De twee gaan uit elkaar als goede vrienden.

"Lieve allemaal, na lange en intense gesprekken zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het beter is om elk onze eigen weg te gaan en ons leven verder te zetten als goede vrienden. We hebben samen een fantisch mooie tijd beleefd en hebben elkaar altijd gesteund. Dit zal niet veranderen in de toekomst. We koesteren onze mooie periode samen en hebben voor altijd een plekje in elkaars hart. We gaan zonder ruzie uit elkaar en hopen dat onze privacy gerespecteerd wordt zodat we deze moeilijke beslissing een plaats kunnen geven.

Liefs,

Marthe & Vik <3"

Wat op het eerste zicht een schattige post lijkt van het koppel, blijkt een iets minder vrolijke boodschap te zijn wanneer je het onderschrift leest. Met dit tekstje kondigde het BV-koppel aan dat ze niet meer als duo door het leven gaan.

De twee kwamen samen kort nadat Marthe het nieuwe K3 vormde, in mei 2016. Hun romance was veelbesproken maar vooral in de goede zin. Zo hadden ze samen twee katten met elk hun eigen Instagram account. Nu vragen ze vooral om privacy zodat ze de breuk een plaats kunnen geven. Wij zijn heartbroken van dit nieuws en wensen Marthe en Viktor het beste toe!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video