Om deze bizarre maar slimme reden komt Madonna al jaren in dezelfde outfit buiten

Print
Om deze bizarre maar slimme reden komt Madonna al jaren in dezelfde outfit buiten

Foto: Zimbio

Woehoe, vandaag bouwen we een feestje, want Madonna blaast zestig kaarsjes uit! De zangeres draait ondertussen al heel wat jaren mee, en we lijken haar door en door te kennen, maar toch herbergt ze nog enkele mysteries. Zo draagt ze al heel wat jaren regelmatig dezelfde outfit voor dagen of weken aan een stuk. Maar waarom?

Je zou denken dat een superster als Madonna wel genoeg centjes heeft om eens zot te doen op Zalando, maar tóch verschijnt ze oh zo vaak in dezelfde outfits. Zo draaide ze enkele jaren geleden een film in hartje Londen. Die opnames gebeurden altijd op openbare plaatsen die moeilijk af te schermen waren voor paparazzi. Dus besloot Madonna gewoon dagen aan een stuk dezelfde zwarte, gestreepte kleding aan te trekken. Why in hell?

Het klinkt bizar, maar het is eigenlijk geniaal. Paparazzi zijn steeds op zoek naar foto's van celebs om te verkopen voor veel poen. Vaak laten ze iemand met rust zodra ze een shot hebben en net daar weet Madge slim gebruik van te maken. Als ze haar fotograferen in een outfit en ze later weer in dezelfde outfit verschijnt, lijkt er geen verschil te zijn met de vorige foto's. Onbruikbaar materiaal voor de fotografen dus en geen centen. Sluw, hoor.

Ookal wordt ze nu zestig, een sluwe vos verliest haar streken niet. Ze blijft het trucje koppig volhouden en dat heeft effect. Paparazzi laten de ster veel meer met rust dan anderen omdat ze goed genoeg weten dat ze een loer gedraaid worden. Ge-ni-aal. Gelukkige verjaardag Madge!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video