Nieuw VIJF-programma sluit vijf jonge vrouwen maand lang op in klooster

Print
We gaan van het ene extreme naar het ander: na 'Temptation Island' komt VIJF in september met een nieuw programma. In 'Oh My God' - nee, niet op die manier - worden vijf jonge vrouwen ondergebracht in een katholiek klooster. Seks, feestjes, shoppen en social media zijn daar helemaal uit den boze. En dat kan wel eens zwaar worden voor de kandidates, waar enkele oude bekenden bijzitten.

Een Vlaams slotklooster opent voor het eerst de deuren om een maand lang onderdak te bieden aan vijf meisjes. Sociale media, shoppen en jonge mannen is alles waar hun leven rond draait, maar dat zullen ze moeten loslaten bij de zusters, want die leiden een bescheiden leven. Zo proberen ze de meisjes op een spirituele ontdekkingstocht te brengen, hoewel dat niet zonder slag of stoot verloopt.

En bij de deelneemsters, daar zitten heel wat bekende gezichtjes bij, zoals 'Temptation Island' verleidsters Yasmine en Chloë. Maar ook Lana en Zoë kennen we uit het laatste seizoen van 'Shopping Queens'. Enkel Kyara kwam nog niet in de media, maar onder de Antwerpse feestgangers is ze zeker wel gekend. Vanaf begin september krijgen we ze op ons scherm te zien. Spannend!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video